Eladó Építési telek, Óbarok

#130205665

Eladó Építési telek

11.9 millió Ft

Óbarok
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 204 m2
Részpanoráma
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Csatorna a telken

Eladó 1200 nm es erdőszéli építési telek  Budapesttől 40 km re Óbarkon!

 Gyönyörű környezet  nyugalmas vidék! Ha szeretne  nyugodt környezetben lakni de elérhető távolságban akarja tudni a fővárost , ez pont Önnek  való.

A telek az Óbarkon az Ady Endre utca 23 sz alatt helyezkedik el. Az utca másik oldalán egy kis erdő aminek a közepén  a Váli víz(patak) folyik át. Az utca aszfaltozott, az ingatlan megközelítése így télen is kiváló.

Bevezetve víz és áram a csatorna kiállás szintén a gázvezeték pedig a telek előtt megy el amiről bármikor bevezethető. Telekomos 2000 mb/s optikai internet szintén telek előtt.

Az utcában átmenő forgalom kevés szinte csak az utcában lakók.

A terület utcához közeli része egyenes, építésre alkalmas . Az előző tulaj már elkezdett egy 100 nm es családi házat építeni ,alapot lerakta és a pincét elkezdte de sok éve ez abba maradt. Természetesen ez részben vagy egészben elbontható vagy éppen a további tervekhez felhasználható. A terület hátsó része emelkedős pár gyümölcsfával a hátsó végén pedig szintén kis ligetes ,fás elválasztó a szomszédtól.

 Itt még érték köszönni a szomszédnak, van hagyománya az esti nyársazásnak, a meghitt pillanatoknak. Lehet állatot tartani és gazdálkodni is mert egy 1200 nm es telek mindenre is alkalmas.

Könnyen elérhető az 1 es főút, az autópálya lehajtó is csak pár száz méter így a főváros  gépkocsival csak 30 perc. Bicskei vasútállomás 3 km ,bevásárló központok szintén de a faluban is működik kisbolt.

Az ingatlan bármikor megtekinthető akár hétvégén is! Kérem hívjon ha egyéb információra lenne szüksége vagy megtekintené az ingatlant.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése