Eladó Nyaraló, Óbarok

#130205213

Eladó Nyaraló

25.4 millió Ft

Óbarok Nagyegyháza
Alapterület:
45 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Fa
Kertkapcsolatos
Vízparti
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
693 m2
Átlagos
Kandalló
Félpanoráma
Bútorozatlan
Optikai
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Derítő

Panorámás tóra néző kilátással nyaraló eladó

Budapesttől 40 km-re, Nagyegyházán eladó egy gyönyörű örökpanorámás telek nyaralóval.

A telek hátsó része egy igen meredek szintkülönbséggel rendelkező rész,ennek is köszönheti a csodálatos panorámát! Szemben tó,körben erdő és háttérben a hegyek! Ki ne szeretne a felkelő nap fényében erre a látványra ébredni? 

Maga a telek környéke parkosítva van, biztosítva az üde, friss levegőt,  ablakunkból nézhetjük a mókusokat, és a tavat. Az utca minden évszakban mindkét irányból megközelíthető . Igazán csak az itt lakók járnak erre. Az elmúlt évben az Orom utcát belterületté nyilvánították tehát egy rövid eljárással az ingatlan belterületbe vonható , amit már több utcabeli meg is tett.  

Az ingatlanon  egy 45 nm-es faház áll, a lakórészben egy nappali,egy főzőfülke,egy fürdőszoba zuhanyzóval valamint a padlásszobába vezető lépcsőből áll. A padlásszoba a hálórész ami bővíthető. Az ingatlan betonozott pincerésszel is rendelkezik,ahol kialakítottak egy kb 20 nm es részt ami több funkciót is elláthat. Az ingatlan vastag beton alappal és sávalappal is ellátott. A pince és bizonyos részek kő és beton a felépítmény pedig fa. A fűtése egy kis kandalló ami a lakott részt igen kevés fával és igen hamar felfűti.

Bevezetve víz és villany a telekre gondozott növényzet és gyümölcsfák. A szennyvíz elvezetés szivárogtatós derítőbe történik.

Nagyegyháza, köszönhetően a környező tavaknak és hegyeknek, az ország egyik legtisztább levegőjével büszkélkedhet! A környező nyaralókban többen életvitelszerűen laknak, így a környék biztonságos, betörés a rendszeres rendőri jelenlétnek köszönhetően évek óta nem történt! Az M1 es autópálya lehajtó 1 kilométerre ahol benzinkút, dohánybolt és étterem is van,valamint a szárligeti új lehajtó is csak 3 km.

Hívjon, ha egyéb részletekre kíváncsi, vagy személyesen tekintené meg!

Helyiség Méret (m2)
Előszoba
Konyha
Fürdőszoba + WC
Nappali
Hálószoba
Pince

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése