Eladó Iparterület, Komárom

#130205546

Eladó Iparterület

95.8 millió Ft

Komárom
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4 282 m2

Komáromban ipari telek családi házzal eladó.

Eladó Komárom Ácsi úton közvetlenül az 1-es főut mellett egy 4280 nm es telep a rajta lévő 100 nm es családi házzal és a hozzá tartozó mellék épületekkel.

 

Az ingatlan két helyrajzi számon szerepel  egy 2145 nm es  Gksz2 Kereskedelmi és szolgáltatói  övezet ami jelenleg parkosított  valamint egy  2135 nm belterület családi házzal és gazdasási épületekkel.

Az ingatlan elhelyezkedése és megközelítése kereskedelmi célból kifogástalan. Közvetlenül az új Monostori híd mellett, behajtóval a főútról széles utcafronttal.  A rajta lévő felújított családi ház alkalmas akár irodának, akár kisebb üzletnek, de lakhat is benne ha közelben szeretné tudni a vállalkozásának telephelyét. 

Amennyiben csak a családi ház érdekli kérem akkor is érdeklődjön,mert ha van vevőm a szolgáltatói besorolású telekre a családi ház külön eladható. Viszont  jelenleg a tulajdonos egyben ,vagyis egy időben  szeretné eladni.

 

2147 nm Gksz2 es  telek 25 millió ft + áfa

2135 nm belterületi telek 100 nmes felújított családi házzal 64 millió ft.

 

Az egész terület biztonságosan körbekerítve. Utcafrontról  2 bejárattal akár kamion forduló is kialakitható. A terület parkosított. 3 fázis az ipari gépek üzemeltetésére bevezetve valamint a családi házba H tarifás dijrendszer  kiépítve.  A vezetékes vízellátáson kívül egy bőséges vízmennyiséggel rendelkező ásott kút is rendelkezésre áll. Ha még ez sem lenne elég  egy kisebb kerti tó is akad a telken. Az ingatlan szennyvízhálózatba  bekötve. A fűtést h tarifás fűtőklíma és gázkazán is biztositja.  Mivel a mellék épületben is alakítottak ki wc és zuhanyzó helyet ez akár alkalmazottak öltözőjeként vagy üzlet helyiségként is hasznosítható. Rengeteg lehetőséget látok még a kialakításra de ez a vállalkozás nagyságától és mibenlététől függ.


Amennyiben további kérdése van,megtekintené az ingatlant ,több képet ,pontos adatokat szeretne vagy a beépítéssel vagy bármi ezzel kapcsolatban kérdése merül fel kérem hívjon. Ha esetleg hasonlót keres vagy eladna Bicske-Tatabánya –Komárom  vonalán az autópálya közelében szintén várom hívását.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Panellakás
Nyaraló
Iparterület
Üzlethelyiség
Garázs
Szálloda, panzió
Sorház
Zártkert
Műhely
Raktár
Iroda egyéb
Házrész
Ikerház
Telephely
Birtok
Mezőgazdasági terület
Vendéglátóipari egység
Irodaház
Présház