Eladó Téglalakás, Tatabánya

#130205317

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

79.9 millió Ft

Tatabánya
Alapterület:
70 m2
Szobák száma:
1 + 3
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Penthouse lakás Tatabányán


Tatabányán kínálom megvételre ezt a gyönyörű teljes bútorzattal rendelkező penthouse lakást. Az ingatlan a Szepesi Gusztáv utcában található. Bár nincs messze a belvárostól, a környező erdők és zöld területek magas életminőséget biztosítanak. A közelben óvoda, általános iskola és gimnázium, orvosi rendelő, gyógyszertár található. Bevásárlási lehetőségek a közelben találhatóak ALDI, LIDL, SPAR, PENNY, MÜLLER, valamint sportközpont.


Az ingatlanról: 3 szoba plusz nappali konyha penthouse lakás egy 3 emeletes többlakásos társasház legfelső emeletén található lifttel (kerekesszékkel megközelíthető).
Jelenleg üresen áll, de időpont egyeztetés alapján bármikor megtekinthető.
A lakás maga 70 m²-es lakóterületű, a nagy déli fekvésű terasz 43 m2-es, mind a 4 szobából szúnyoghálóval, valamint kerti bútorokkal, tárolószekrényekkel, süllyesztett ruhaszárítóval, zuhanyzóval és pergolával felszerelt, mindegyik szobából megközelíthető. A kilátás csodálatos, a nagyméretű 3 rétegű üvegezett ajtóknak köszönhetően a lakás mindig világos. A lakás műszaki kialakítását nem csak az elektromos redőnyök adják, hanem az egységek professzionális tervezése és esztétikája is. Minden anyagot és szerelvényt a tulajdonos választott ki. (építési fázis vége 2021) Minden beépített szekrény tolóajtókkal, az összes lámpa LED-es, távirányítóval, valamint VICANDERS vinil felületű parafa padló minden helyiségben, kivéve a fürdőszobákat és a WC-ket, ahol a padló és a falak járólappal/csempével vannak burkolva.
A 8m2-es nagy konyha (+1,65m2 spájz) modern olasz magasfényű magnólia festéssel készült, amely beleolvad az általános designba. A beépített prémium kategóriás készülékekkel (ELECTROLUX, BOSCH, WHIRLPOOL), mint például a nagy indukciós FlexiCook főzőlap gyönyörű Juparana gránit felülettel és hátlappal, a HomeConnect vezérléssel és pirolízis öntisztítással ellátott sütő/mikrohullámú sütő és a nagy 3 zónás beépített hűtőszekrény DynamicAir technológiával minden igényt kielégít.
A BOSS fürdőszobabútor nagyméretű üvegmosdóval és AcquaVapore zuhanykabinnal, amely egyben gőzfürdő is, a MIELE TwinDos és Miel@home készülékkel felszerelt mosógép-toronnyal egészül ki
Az udvaron külön megvásárolható egy saját parkolóhely. Ár: 2 millió Ft.

Amennyiben szeretné megtekinteni, kérem keressen az elérhetőségeim valamelyikén.

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 10
Szoba 10
Szoba 10
Szoba 25