Eladó Nyaraló, Óbarok

#130203607

Eladó Nyaraló

4.9 millió Ft

Óbarok Nagyegyháza
Alapterület:
21 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 053 m2
Felújításra szoruló
Vegyes tüzelés
Részpanoráma
Mikrohullámú
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Nincs szennyvízelvezetés

Eladó Tégla Nyaraló

Budapesttől 40 km-re, Nagyegyházán eladó egy háromszintes, 21 nm alapterületű tégla nyaraló, a hozzá tartozó napfelkeltés, 1053 nm es telekkel.

M1-es autópálya lehajtótól 2 km-re dinamikusan fejlődő területen, üdülő övezetben lévő zártkert. Az ingatlant művelés alól kivont terület, tehát azonnal birtokba vehető! A kert részen gyümölcsfák és dísz cserjék találhatók. Az utcafrontról autóbeálló, csodás kis park, valamint a nyaraló első frontja nyílik. A házból a kilátás a kertre néz, a felkelő nap is csodálatosan besüt. A telek szinte a domb tetején van, így a kilátás pompás. 

Az ingatlan felújítását ugyan elkezdték, de nem sokáig jutottak vele, így az már az új tulajdonosra vár! Az alsó szinten egy garázs és mögötte egy pince található, erre épült a lakószint az erkéllyel, ami jelenleg egy szobát és egy „konyhát” takar, valamint felette egy padlásszoba! Az ingatlan kismértékben bővíthető! Az ingatlan szintjeinek belső megközelítése nincs kialakítva de megoldható!Az épületben van víz de a fürdőszoba kialakítása megint csak az új tulajdonosra vár, valamint a derítő kialakítása is.

Elsősorban olyannak ajánlanám, aki a vételár kifizetése után tudja finanszírozni akár helyi munkaerővel a felújítást és egy megújuló közösségben szeretne élni, vagy nyaralni.

Nagyegyháza köszönhetően a környező tavaknak és hegyeknek az ország egyik legtisztább levegőjével büszkélkedhet! A környező nyaralókban többen életvitelszerűen laknak, így a környék biztonságos, betörés a rendszeres rendőri jelenlétnek köszönhetően évek óta nem történt! Az M1-es autópálya lehajtó 2 kilométerre, ahol benzinkút, dohánybolt és étterem is van.

Akár hétvégén is megtekinthető!

Hívjon, ha egyéb részletekre kíváncsi, vagy személyesen tekintené meg!

Görgényi Ferenc +36 30 1907088

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Panellakás
Építési telek
Nyaraló
Iparterület
Üzlethelyiség
Gazdasági épület
Raktár
Présház
Mezőgazdasági terület
Zártkert
Birtok