Eladó Családi ház, Zsámbék

#130204989

Eladó Családi ház

120 millió Ft

Zsámbék
Alapterület:
360 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4 907 m2
Újszerű
Vegyes tüzelés
Félpanoráma
Összkomfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Saját kút
Derítő

Családi ház és lovarda eladó.

Eladó Budapesttől 30 kilométerre Zsámbékon egy 360 nm es 3 generációs családi ház a hozzá tartozó  istállóval ,fedett valamint nyílt lovas udvarral  és közel fél hektáros területtel.

 

Az ingatlanból teljes panorámás rálátás nyílik a Budai hegyekre a környező erdőkre és településekre valamint a háromszáz méterre lévő Zsámbéki romtemplomra ami tulajdonképpen egy Pálos kolostor is volt egyben.

Zsámbék már a kőkorszakban is lakott volt ezért számtalan műemlék ,látnivaló és kiránduló hely központja is!

A romtemplomon kívül a Zsámbéki várkastély vagy Zichy-kastély, törökkút, zárdakert, barokk templom,lámpamúzeum ,napórás iskola a volt rakétabázis műemlék és még sok történelmi érdekességnek ad otthont.  Maga a város megőrizte középkori falusias elrendezésű utcáit és építészetét.

 

Az ingatlanhoz felvezető műúton haladva is gyönyörűen helyreállított középkori pincesor mellett vezet az utunk. A telket már egy rövid zsákutcán közelítjük meg és parkolhatunk a 85 nm es föld alatti garázsunkba vagy  két plusz mobilgarázs is rendelkezésünkre áll ha több az autó. A vendégek parkolására a telek előtt kialakított rész is plusz teret ad.

 

A telek 4907 nm kialakítása kampós tulajdonképpen egy megfordított „U” betű aminek egyik szárnyán a családi ház ,kert ,park és játszótér ,a másik oldala a fedett lovas udvar a szénatárolóval és a nyílt lovas udvar az összekötő részben pedig 5-6 ló befogadására alkalmas istálló ami bővíthető.

 

Besorolása Művelés alól kivett terület,lakóház,udvar és istálló a HÉSZ szerinti övezet pedig kertvárosias – falusias.

 

Maga a családi ház 1995 ben épült. Az épület 3 szintes ytong falak , nyeregtetős ami cserepes lemezzel van borítva. Hőszigetelt és  szinezett vakolattal és lábazattal természetesen a nyílászárók is szigeteltek. Az ingatlan állagmegóvása az építés óta folyamatos és több felújításon is átesett.

 

A vízellátást egy bevizsgált saját fúrtkút biztosítja egy házi vízműven keresztül ami bőséges és szinte ingyenes.

A fűtést egy vegyes tüzelésű(szén-fa) kazán oldja meg ami a jelenlegi gázáraknál a környéken még mindig az egyik legolcsóbb. Az áramot három almérőre választották szét,így mérhető minden szint és a támogatás is igényelhető külön.

 

A pinceszint a földszint és a tetőtér is külön lakrészként  működhet/jelenleg is 3 család lakhelye/! Jöhetnek a szülők és gyerekeknek is lesz egy szint, de akár össze is lehet nyitni a szinteket mint eredetileg készült.

A pinceszint két szoba,ebédlő a konyhával és fürdő a wc vel mint különálló lakrész. Mellette a kazánház és egy medence ami a földszintről közelíthető meg. A földszintnek a hatalmas fedett terasz felől nyílik a bejárata. Belépve egy folyosóra jutunk amiből a szobák nyilnak de jobbra egy hatalmas amerikai konyhába nyílik egybe a nappalival. Ebben a lakrészben még két szoba és egy wc  valamint a beépített hatalmas erkély amiben egy szauna és egy jakuzzi kapott helyet,hogy innen is csodálhassuk a panorámát. A tetőtéren szintén egy önálló két szobás, nappalis, konyhás részleg külön fürdő és wc s valamint a jelenlegi bejárat is egy kinti lépcsőn történik. Minden szint egy lépcsővel egybekötött de az elkülönítések miatt ezeket leválasztották ami bármikor megnyitható.

 

Befektetés szempontjából egy tökéletesen kialakított lovas iskola ami  bértartásra is alkalmas az épület akár három családnak is otthont ad de kis átalakítással szállásként is működtethető. Budapest közelsége a gyönyörű táj és a turizmus mindig egy biztos pont. Télen nyáron biztonságosan megközelíthető minden közintézmény helyben és a főváros is több irányból 20 perc alatt elérhető.

Igazi álomotthon megfelelő méretekkel és körbekerítve erdőkkel csodás kilátás friss és tiszta levegő. Nincs forgalom nincs zaj nincs benzinfüst. Sajnos hitel sincs mivel a besorolásra nincs jó konstrukció viszont áfa sincs mert az eladók magánszemélyek.

 

Számtalan dologra tudok még válaszolni ami nem fért bele a hirdetésbe ezért amennyiben további részletekre kíváncsi vagy megtekintené az ingatlant kérem hívjon!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Nyaraló
Panellakás
Iparterület
Üzlethelyiség
Garázs
Szálloda, panzió
Zártkert
Műhely
Irodaház
Telephely
Sorház
Vendéglátóipari egység
Présház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Házrész
Ikerház
Birtok
Mezőgazdasági terület