Eladó Családi ház, Vértesszőlős

#130204064

Eladó Családi ház

47 millió Ft

Vértesszőlős
Alapterület:
160 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
847 m2
Felújított
Gázkazán
Vegyes
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Vértesszőlősön két szintes Családi Ház Eladó

Eladó Vértesszőlősön a Kánya utcában egy kétszintes 160 nm es családi ház!

Az ingatlan egy 847 nm es telken helyezkedik el az összes közművel ellátva. Igaz a házban is van garázs de az udvari beállóba is kényelmesen befér 3 autó. A telken a házon kívül még három mellék épület is található valamint egy kerti grillező is szőlő lugassal . Az árnyékot és örökzöldet csodálatos fenyőfák biztosítják.

A családi házba a fűtött garázson kereszt ül is be lehet jutni .A garázsajtó elektromos távkapcsolós így főleg télen kellemes luxus a lakásunkba ki vagy beszállni.

A főbejárat egy kis fedett teraszról nyílik. Az épületbe belépve jobbra egy vendég wc egy kis spájz és egy mosókonyha helyezkedik el, amin keresztül a garázs megközelíthető a végét pedig az emeleti lépcső zárja. Balra a konyha a nappalival valamint a hátsó teraszra nyíló ajtó. A kazánház és pince a hátsó teraszról közelíthető meg.     Az emeletre érve jobbra a fürdő szoba,  szembe két kisebb szoba és balra egy nagyobb szoba található. Az utcára nyíló kisebb szoba egy kis erkéllyel is rendelkezik.

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át  amibe beletartozott a nyílászárók cseréje az épület körbe szigetelése,a tetőcsere,a padlástér szigetelése,a fűtéscsövek cseréje  és  falba  süllyesztése valamint számos egyéb apró módosítás. A fűtés gázkazánnal  történik.

Amennyiben természetkedvelő, úgy a legjobb helyen keres, hiszen számos barangolási, kirándulási, biciklizési (pl. Tatára a tóhoz) lehetőség van a környéken!  Itt találták Samunak az ősembernek maradványait bizonyítván hogy több ezer éve is kedvelt környék volt!

 Nem a közepe hanem a falunak a széle így a természetbe való  kijutás is fél perc és  a fő úttól is a legtávolabb és legmagasabban elhelyezkedő utca. Így a zaj kevés  és szinte nulla áthaladó forgalom de a levegő csodás és tiszta !

Közlekedés mind Győr mind a főváros felé kiváló, autóval és  vonattal vagy busszal. Vadászati vagy horgászati lehetőségek is kiválók, de egyéb más sport lehetőség is adott. Az ingatlan azonnal beköltözhető! Kezdjen hát új életet ebben a csodás paradicsomba! Nézze meg az ingatlant és nem fog habozni! Hívjon akár hétvégén is.

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Amerikai konyhás nappali
Garázs
Lépcsőház
Erkély
Fürdőszoba + WC
WC
Kamra, Éléskamra, Spájz
Terasz
Kazánház
Padlás

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Panellakás
Iparterület
Üzlethelyiség
Zártkert
Nyaraló
Telephely
Vendéglátóipari egység
Társasház
Garázs
Présház
Irodaház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Szántó
Házrész
Műhely
Sorház