Eladó Nyaraló, Óbarok

#130205563

Eladó Nyaraló

14.9 millió Ft

Óbarok Nagyegyháza
Alapterület:
40 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
780 m2
Átlagos
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Derítő

Eladó Budapesttől 40 km re Nagyegyházán e csodálatos hegyi levegős környezetben,egy 780 nm es belterületi telek a rajta lévő 40 nm es tégla nyaralóval!

A telek tökéletes nyári kikapcsolódó és pihenő sziget,vagy akár egy új élet színtere is lehet. A telket belterületbe vonták, ami lehetővé teszi a rajta épült nyaraló családi házzá való alakítását.

A kisház durván egy 40 négyzetméteres alappal plusz kis terasszal rendelkezik. A lakószintre innen jutunk be ami egy kis konyha /ebédlő. Ebből nyilik a fürdőszoba és egy szoba. A szobából egy létrán a tetőtérbe jutunk ami szintén egy szoba. Régebben egy kis erkély nyílt a hegyekre lévő kilátással de a tulajdonos befedte. Fotóztam az innen lévő kilátást.

Az ingatlan rendelkezik még egy az épület alatt lévő pincével ami sajnos nincs összekötve az emelettel, külön bejáratú. A pince hűs és száraz nem ázik nem bomlik tehát akár termény tárolásra akár mosókonyhának vagy külön szuterén szobának alakítható.

A tető cseréppel fedett, a mennyezet fa gerendás stukatúros kialakítás, az épület tégla ,a pince beton természetesen beton gerendás is.

 A telken gyümölcsfák  és virágok tömkelege valamint egy nagy diófa is díszeleg biztosítva a hűsítő árnyékot. Konyhakert rész is kialakítva remélhetőleg a termés már az új tulajdonost gazdagítja.

A ház bár nem luxus szinten de lakható és azonnal költözhető. Egy „babaváró hitel” meg egy kis pótlás és máris megvan a fészek ami később szépíthető,bővíthető. A jó levegő és a tündérkert pedig adott.

Befektetésnek is tökéletes,mert a faluban nincs ,de nagyon keresett az albérlet így szinte azonnal kiadható évi 10-12% os visszatérüléssel!

Az ingatlan vezetékes vízzel és árammal rendelkezik a szenyvíz saját elszivárgós derítő tartályba folyik a fűtés kályhával van megoldva de megoldható más alternatív mód is. Minden ház előtt Telekom optikai kábeles 2000 megabites internet elérés biztosítva. Parkolás akár a ház előtt akár a saját udvarunkban megoldható. Az utca zsákutca, tehát ide csak az itt lakók hajtanak be, viszont télen-nyáron gond nélkül megközelíthető.

Nagyegyháza köszönhetően a környező tavaknak és hegyeknek az ország egyik legtisztább levegőjével büszkélkedhet! A környék biztonságos, betörés a rendszeres rendőri jelenlétnek köszönhetően évek óta nem történt! Az M1-es autópálya lehajtó 2 kilométerre, ahol benzinkút, dohánybolt és étterem is található.

Akár hétvégén is megtekinthető! Több hasonló ingatlant is kínálok a környéken!

Hívjon, ha egyéb részletekre kíváncsi, vagy személyesen tekintené meg! Ha eladó ingatlanja van akkor is keressen bizalommal.

Görgényi Ferenc +36 30 1907088

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Tetőtér
Konyha + étkező
Fürdőszoba + WC
Pince
Tároló

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése