Eladó Nyaraló, Tatabánya

#130204988

CSAK NÁLUNK  
Eladó Nyaraló

15.24 millió Ft

Tatabánya
Alapterület:
30 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Acélszerkezetes
Azonnal költözhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Hőszigetelt
Infrapanel
Összkomfort

 

Leírás:

Prémium minőségű tengeri konténer szerkezetű ház.

30 m2 alapterületen 2 hálóhelyiség, konyha nappalival, fürdőszoba.

Méretei:

szélesség:2,65 m

hossz: 12,40 m

magasság: 3,3 m


Strapabíró, mobil szerkezet: Az épület vázát rendkívül strapabíró ISO 668 - 1AAA típusú acél szerkezetű 40 lábas tengeri konténer adja. A konténer kialakításának köszönhetően daruzható és közúton szállítható, alkalmas telekre azonnal telepíthető, változó igények esetén állagsérülés nélkül azonnal elszállítható.

Kiváló hőszigetelés: Az épület szigetelése a leghatékonyabb szórt PUR hab technológiával készült. A tetőszerkezet 15 cm a padló 10 cm az oldalfalak pedig 7 cm fújt PUR hab külső szigetelést kaptak, melyek egybefüggő lég- és páramentes burkot képeznek, ezzel gátolva a hőhidak létrejöttét. A szórt szigetelőrétegre az oldalfalakon 1 cm OSB majd 5 cm EPS került mely egybefüggő, végleges külső vakolatot és festést kapott. Az 5% lejtésű tető szerkezetére Lindab típusú lemez borítás került, a konténer alja rágcsálók elleni extra lemez borítással lett ellátva. A külső nyílászárók műanyag kerettel, háromrétegű üveggel szereltek a hatékonyság maximalizálása érdekében.

Maximális kényelem, hatékony helykihasználás: Az épület belső falai gipszkarton borítást kaptak (5 cm extra ásványgyapot szigeteléssel) a konyhában csempe, a fürdőszobában Rocko Wall 100% vízálló akrill burkolattal. A mosdó Schell beépített WC-vel, Ariston bojlerrel, Wellis zuhanyzóval, Mofém csaptelepekkel és zuhanyszettel készült. A vételár részét képezi egy praktikus IKEA konyha, indukciós főzőlappal hűtőszekrénnyel és beépített mosogatógéppel. A vizes helységben Stone Klick SPC padló, a többi részében is nedvességálló laminált parketta került beépítésre. Az épület beépített LED lámpákkal, Schneider és Tracon kapcsolókkal, dugaljakkal, kismegszakítókkal és fi-relével szerelve készült.

A ház ára: 12 000 000 Ft+áfa (Szállításban tudunk segíteni.)

 

Állapota: új


A ház megtekinthető a XXIII. Kerületben.

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba