Eladó Családi ház, Vértesszőlős

#130204601

Eladó Családi ház

172.5 millió Ft

Vértesszőlős
Alapterület:
400 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 643 m2
Kiváló
Kondenzációs kazán
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Álmai otthona, igényes családi ház sok extrával!


Különleges otthont kínálok eladásra Vértesszőlősön, olyat amelyről sokan álmodoznak. Családi ház luxus minőségben, igényes egyedi kivitelezéssel, medencével, udvaron elhelyezett bárral, kerti tóval és minden olyan extrával, amit érdemes személyesen megtekinteni. A házban 5 szoba, 3 fürdőszoba, télikert, konyha, étkező, éléskamra található.

A családi ház elhelyezkedését, méretét, elrendezését, műszaki állapotát, felszereltségét, kényelmét tekintve kifogástalan. A telek területe 2643 m2. A ház alapterülete 250 m2. A gazdasági épületek, műhely, gépészeti helység, éléskamra további 150 m2 összesen. A házhoz egy nagy terasz is tartozik.


Nagy alapterületű, külön bejáratú szobák találhatóak a házban. A fűtés padlófűtéssel és lapradiátorral megoldott gázkazánnal. A télikertből közvetlenül a teraszra érkezünk. A nyári estéken hatalmas feltöltődés a szabadban elfogyasztott vacsora és utána egy mártózás a csúszdás medencében, ami automata keringető rendszerrel van ellátva. A kertben kialakításra került egy plusz zuhanyzó is.


A lakótérben és az udvarban is minőségi, igényes burkolatok vannak. A térkövezett rész összesen 500 m2. A kert rendszeresen gondozott, gyönyörűen parkosított, nagyon sok díszcserjét és bokrot ültettek a tulajdonosok. A kerti tó az udvar dísze.

 

Vértesszőlős Tata és Tatabánya között helyezkedik el, megközelíthető könnyen az autópályáról, de akár vonattal vagy helyközi buszjárattal is. A település dinamikusan fejlődik, modern iskola, óvoda, gyógyszertár, boltok találhatóak a faluban, melyek akár gyalogosan is megközelíthetőek. Nagyszerű kirándulóhelyek találhatóak a közelben, igényes bicikliút köti össze Vértesszőlőst a szomszédos településekkel.

Személyes helyszín bejárás egyeztetése végett keressen telefonon!


Éljen Ön is varázslatos környezetben! Nyaraljon minden nap otthonában!

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba