Eladó Családi ház, Tatabánya

#130204730

Eladó Családi ház

59 millió Ft

Tatabánya Bánhida , Kossuth Kertalja út
Alapterület:
160 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
645 m2
Gázkazán
Udvari
Bútorozott
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó Tatabánya  legkedveltebb családi házas övezetében a Kossuth Kertalja utcában egy  emeletes két generációs családi ház. Mind a szuterén mind a felső szint akár két különálló család lakhatására alkalmas lakrész. Az alsó szint akár egy különálló vállalkozásnak is alkalmas. A felső részen két szoba ,nappali ,fürdő a wc- vel,konyha az ebédlővel,egy spajz és az összekötő folyosó ,valamint a bejárat előtt egy üvegezett terasz. Az alsó szinten szintén két szoba,konyha,külön fürdő és wc, nappali ,spajz ,két raktár helyiség és a kazánházból áll.

 Az ház mögött  különálló 150 nm es épületben még két kisméretű garázs és több helyiség került kialakításra. Alkalmas akár raktár akár műhely célú felhasználásra.

 

Az ingatlanban természetes az összes közmű bekötve(víz,villany,gáz,csatorna) valamint a kertben egy működő fúrt kút is található a növények olcsóbb és klór mentes locsolásához. Van egy pici konyhakert és pár gyümölcs fa, a telek többi része virágokkal és dísznövényekkel gondosan beültetve.

 

Az ingatlan fűtése egy gázkazánról van biztosítva de meghagyták a régi vegyes tüzelésű kazánt is ami bármikor alternatív módként üzemeltethető. Azt gondolom ebben a bizonytalan „gázáras” helyzetben igen nagy előny egy vegyes tüzelésű kazán,hiszen a fa beszerzése a környéken folyamatosan megoldható.  

Az ingatlan beton alapon Tardosi kő és tégla. A tetőt kb 4 éve újították fel, betongerendás és beton födémes tehát akár a tetőtér is beépíthető. A nyílászárók még hagyományosak de tökéletesen működnek.

 

Az ingatlanba esetleg kisebb értékű Tatabányai üzlethelyiséget beszámíthatunk.

 

Nem lakott azonnal birtokba vehető!

 

Amennyiben további részletekre kíváncsi,vagy megtekintené az ingatlant kérem hívjon.